Winstadviseur

Aan de slag als Winstaviseur

Vanaf 1 november 2021 ben ik gestart als Winstadviseur. Als winstadviseur help ik ondernemers om hun bedrijf winstgevend en financieel succesvol te maken. En hoe ondernemers hun dromen en doelen waar kunnen maken. Wat wil je bereiken over 5 jaar, 3 jaar en 1 jaar. En hoe ga je dit bereiken. Om je doelen waar te kunnen maken is het prettig om je financiën op orde te hebben. Het op orde hebben van de financiën zorg voor rust, overzicht en inzicht en hierdoor kun je betere keuzes maken om je dromen te realiseren en je doelen te behalen. Profit First zorgt voor deze rust en financieel inzicht. En door dit inzicht kun je sturen op cijfers.

Een ondernemer heeft door de Profit First methode geen slapeloze nachten meer, geen stress meer, maar behaalt goede resultaten. Door deze methode kan de ondernemer sturen op cijfers en kan daardoor betere keuzes maken. Verder reserveer je als ondernemer voldoende voor de belastingen en kun je jezelf een goed volwaardig salaris uitbetalen. Dit alles leidt dat je meer gaat ondernemen met zelfvertrouwen.

Zelf werk ik ook met Profit First. Dit geeft mij rust en focus. En stel ik voor mezelf doelen wat ik wil bereiken voor zowel zakelijk als voor privé. En dit gun ik andere ondernemers ook. Wil je ook ondernemen zonder financiële zorgen en inzicht hebben in je financiën? Dan nodig ik je uit om kennis te maken met de Profit First methode.

Mocht je meer willen weten over Profit First of wil Profit First in zetten in je bedrijf, stuur mij dan een email: info@annetzoer.nl .