Ervaar je financiële stress bij het betalen van je rekeningen, betalen van de belastingen. Is je bankrekening aan het einde van de maand leeg? Het geld vliegt je bedrijf uit en je hebt geen idee waar het heen gaat?


Dan wordt het tijd dat je je bedrijf onder de loep neemt. Want hier ben jij toch geen ondernemer voor geworden? Als ondernemer wil je met passie in je bedrijf werken, zonder alle financiële gedoe er om heen. Hoe zou het zijn wanneer je geen stress over geld hebt. Dat je alle rekeningen op tijd kunt betalen, de belastingaanslag direct kunt betalen, jezelf een goed salaris betaald en je buffers hebt voor onverwachte uitgaven.

Herken je dit?

  • Geen beslissingen durven nemen
  • Twijfel om te investeren
  • Verlies van focus door financiële stress

En wil je dit?

  • Financiële rust
  • De juiste investeringsbeslissingen maken
  • Meer plezier in geld verdienen

Mijn ervaring in de financiële wereld

Ik begrijp dat de financiële overzichten van je boekhouder onduidelijk kunnen zijn en dat is waarom ik als gecertificeerd Profit First Professional hiermee perfect kan helpen.
Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in de accountancy en administratiebranche, door bij een accountantskantoor gewerkt te hebben en 14 jaar een eigen administratiekantoor met vier medewerkers. Alle facetten van financiën zijn daarbij voorbij gekomen. Daarnaast heb ik meerdere ondernemers mogen helpen om financieel inzicht te krijgen.

In drie stappen naar financieel inzicht

Maak een afspraak

Als eerste starten we met een gesprek waarin we kennis maken

Plan van aanpak

Het plan is op maat gemaakt op jouw bedrijf

Volg een Profit First Traject

Samen gaan we voor een succesvol en resultaatgericht traject

Download stappenplan

In dit stappenplan ga je stap voor stap aan de slag om te leren hoe je financieel inzicht in je geldstromen kunt creëren. Je ontvangt een vijf-stappenplan die je altijd kunt gebruiken en ga je stap voor stap aan de slag. Hiermee leer je de eerste stappen te zetten om financiële rust te creëren.

Diensten

Fundament op orde

Het op orde brengen van je administratie, zodat je kunt sturen op cijfers

Profit First Traject

Inzicht in je geldstromen, voor meer winst en rust in je financiën

Winstgevend plan

Samen stellen we een Winstgevend Plan op, zodat je focus houdt op je doel