• Wil je stappen maken met je bedrijf, maar merk je dat dit niet lukt?

  • Wil je grip op je bedrijf, maar merk je je dat niet krijgt?

  • Voelt het ondernemen als dat je maar wat aan het doen bent en maakt dit je onzeker?

  • Heb je het gevoel dat het oneindig duurt dat je alles op de rit krijgt?

Veel ondernemers beschikken tegenwoordig over een online boekhoudpakket. Hiermee wordt het makkelijker om je eigen administratie bij te houden en inzicht in het reilen en zeilen van je bedrijf. Maar het lezen van de cijfers uit de administratie is voor ondernemers vaak niet hun sterkste punt. Vaak is dit ook een cijferbrij. Hierdoor begrijp je je cijfers niet en kun je niet sturen op cijfers. Daarnaast weet je niet welke beslissingen de juiste is. Hierdoor twijfel je en ga je beslissingen uitstellen.

Het startpunt is de huidige situatie. Hoe loopt je bedrijf nu? Waar loop je zelf als ondernemer tegenaan? Wat zijn je uitdagingen? Wat houdt je ’s nachts wakker? OF Waar heb je slapeloze nachten van?

 

Samen brengen wij dit in kaart. Daarnaast brengen we in kaart wat jouw dromen, wensen en verlangens zijn en dit vertalen we naar doelen. Doelen die richting geven aan jouw bedrijf en jouw leven als ondernemer. Als jij met pensioen gaat, hoe wil je dan terug kijken op je ondernemersleven?

Dit gaan we doen

  • Startgesprek aan het beging van onze samenwerking en aan het begin van elk kalenderjaar

  • Drie keer strategische contact momenten op locatie

  • Persoonlijke en zakelijke doelen stellen/bepalen waar je naar toe wil werken

  • Een dashboard met daarin de cijfers van jouw bedrijf verwerkt samen met jouw doelen

  • Sturen op cijfers gericht op het realiseren van de door jouw gestelde doelen

  • Rust in de administratie door deze zelf te doen met maandelijkse controle of door deze uit te besteden

Dit levert het je op

Het werken met mij geeft je focus binnen je onderneming. Deze focus kan gericht zijn op financieel gezonde groei of op financiële stabiliteit. Dit is afhankelijk van de fase van je bedrijf en van jou als ondernemer. Waar jij op dit moment behoefte aan hebt. We bouwen samen een stevige fundament onder je bedrijf. Wil je weten wat ik hiermee bedoel, lees dan mij artikel over de administratie als een fundament. Vanuit deze fundament gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken. Om bewustere keuzes te maken en vanuit financieel vertrouwen te ondernemen, is het opbouwen van financiële buffers essentieel. Deze buffers stellen je in staat om keuzes te maken die dichter bij jezelf liggenen zorgen voor een gevoel van financiële rust.

 

Door dichterbij jezelf te komen, ga jij werk doen waar je energie en blij van wordt. Dit werk geeft je persoonlijke voldoening en draagt bij aan een positief gevoel als ondernemer. Wanneer je met passie werkt, inspireer je jezelf om het beste uit jezelf te halen. Dit stimuleert creativiteit, wat kan leiden tot nieuwe ideeën en groei.

 

Ben jij klaar om vanuit financieel vertrouwen focus te brengen in je bedrijf? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.