Herken jij dit?

  • Je ervaart onrust over je financiën
  • Je hebt het gevoel dat je maar wat doet
  • Je begrijpt niet waarom je geen winst behaalt

En wil je dit? 

  • Focus op je bedrijf
  • Doen wat je het allerliefste doet, ondernemen
  • Administratie een fluitje van een cent is

Krijg grip op de financiën van je bedrijf

Een bedrijf runnen gaat verder dan alleen voor klanten werken. Het gaat over jou als ondernemer, over jou passie, visie en missie. Waarom ben je ondernemer geworden? Met jou missie wil jij je klanten helpen. Om dit optimaal te doen, ben je focus nodig. Al je aandacht gaat naar je bedrijf. Hierin is de administratie een afleidende factor, maar wel één die cruciaal is voor het bereiken van je doelen. Een administratie die up-to-date is levert cijfers om beslissingen te nemen.

 

Het verleden is de reden waar je nu staat. Het heden gaat over de keuzes en beslissingen die je nu neemt. De toekomst is wat wil je bereiken. Om je doel in de toekomst te bereiken, neem je in het hier en nu beslissingen.

 

Beslissingen neem je op basis van cijfers. Hiervoor is het belangrijk dat je administratie up-to-date is. Als ondernemer ligt hier natuurlijk niet je prioriteit. Vaak is het ook een energievreter. Als administratiekantoor ondersteun ik ondernemers bij hun administratie, zodat zij kunnen doen wat ze het allerliefste doen: ondernemen. Bij mij staat de ondernemer centraal. Wie ben jij, wat zijn je drijfveren, waar droom je van en wat wil je bereiken?

Wie ben ik?

Mijn naam is Annet Zoer en ik begrijp dat de administratie niet jou ding is en dat je je tijd veel liever besteed aan je bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring in de accountancybranche ondersteun ik ondernemers met mijn gestructureerde manier van werken, zodat zij zich kunnen focussen op wat ze het allerliefste doen, ondernemen. Mijn communicatie is in heldere en begrijpelijke taal. Met mijn praktische uitleg neem ik je als ondernemer mee door je administratie. Ik vind het leuk om met al mijn kennis en ervaring jou als ondernemer te ondersteunen bij jouw ondernemerschap. Als onderdeel van jouw team.

 

Een tikkeltje eigenwijs, ik doe het graag op mijn manier. Als financieel expert. Voor een eigentijdse manier van boekhouden en grip op financiën.   

 

Mijn doel is dat jij een financieel gezond bedrijf met een stevige financiële basis realiseert. Hier kan de focus liggen op financieel gezond groeien of op financiële stabiliteit. Dit is afhankelijk van de fase van je bedrijf en van jou als ondernemer. Waar jij op dit moment behoefte aan hebt. 

Annet Zoer

Wat kost het jou wanneer je geen zicht in je financiën hebt?

Weet jij hoeveel winst je maakt? Zonder inzicht in je cijfers maak je verkeerde keuze, waardoor je teveel geld uitgeeft. Investeer je niet in zaken die nodig zijn om je doelen te bereiken. Merk je de financiële problemen te laat op, zoals dat er niet genoeg geld om rekeningen te betalen. Dit kan er toe leiden dat je moet stoppen met je bedrijf omdat je teveel schulden hebt. Het is voor jou als ondernemer echt belangrijk om te begrijpen hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Annet Zoer

Wat levert het je inzicht in financiën je op?

Met inzicht in je cijfers weet je waar het geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. Hierdoor kan je bewustere keuzes voor je bedrijf maken. Problemen zijn snel zichtbaar en kunnen snel opgelost worden. Zoals te veel geld uitgeven of niet genoeg geld hebben om de rekeningen te betalen. Met inzicht in je cijfers voel je je zelfverzekerder en ontspannener, omdat je weet dat je de financiën van je bedrijf onder controle heb. Het hebben van inzicht in cijfers kan het leven van de ondernemer gemakkelijker maken en je bedrijf laten bloeien!

Mijn oplossing

Ondernemers hebben hun eigen online boekhoudpakket waarin zij zelf of ik de administratie in bijhouden. Zij zorgen voor een tijdige aanlevering van facturen en ik zorg voor tijdige verwerking van de administratie, zodat de administratie up-to-date is.

Wanneer de administratie up-to-date is kun je begrijpelijke overzichten maken van de cijfers uit de administratie. Door dit samen met jou als ondernemer te bespreken en te overleggen, kan jij de juiste beslissingen nemen. Je stuurt op cijfers je bedrijf bij. Je stuurt je bedrijf zo dat deze richting jouw doelen gaat en daarmee ondersteunt aan jouw missie en visie.

Als jij weet waar je staat, wat de mogelijkheden zijn, kun je beslissingen nemen die bijdragen aan jouw missie en visie en ondernemen met passie. Ondernemen is toch het allerliefste wat je doet?

In drie stappen naar inzicht en overzicht

Kennismakingsgesprek

Eerst gaan we elkaar beter leren kennen

Maatwerk plan

Een voorstel dat speciaal voor jou is gemaakt met die ondersteuning die jij nodig bent

Aan de slag

Starten met de uitvoering van de ondersteuning, zodat de administratie soepel loopt

Onze samenwerking start altijd met een startgesprek. In dit gesprek praten we over jou als ondernemer. Wat jouw drijfveren zijn? Wat jouw uitdagingen zijn en wat jij wil bereiken? Tijdens onze samenwerking help en ondersteun ik je hierbij. Het is mij doel om jou zo te helpen en ondersteunen dat jij jouw doelen bereikt.

Administratie als stevige basis

Een administratie die als een stevige basis staat, geeft ruimte aan je bedrijf  om te groeien naar alles waar je toe in staat bent. Het is de basis voor een financieel gezond en winstgevend bedrijf.

Is een administratie:

  • die up-to-date is

  • die inzicht geeft in je omzet, kosten en winst

  • die in een hoge mate geautomatiseerd is

  • gebruik maakt van worklfows

Een administratie die jou weinig tijd en energie kost, waardoor jij tijd over houdt om impact te maken.